Det här är vi!

Vi är ett glatt och hängivet gäng på Solpojkarna, som tycker att saker och ting inte behöver vara så komplicerade jämt. Med en kunnig projektledare, bra planering och fantastiska installatörer,  löser vi det mesta gällande värme och kyla.
Eftersom vi själva vill bli bemötta med både trevlighet och respekt, när vi anlitar div tjänster och företag, så har även vi ett stort fokus på detta i vår kontakt med dig. Du ska aldrig behöva känna att du stör. Hör av dig vid minsta fundering.

För att vårt företag överhuvudtaget skall kunna fortsätta existera under en lång tid framöver,  krävs det att vi levererar ett mycket bra slutresultat, gällande kvaliteten gentemot dig som kund.
Därför ser vi alltid till att göra vårt yttersta, även om klockan har hunnit råkat slå 19.00 eller om vi råkar befinna oss på ett lekland en lördagseftermiddag, när du försöker nå oss.
Vi finns där, oavsett vad!

Detta är det minsta vi kan göra för dig.

Vi hälsar dig varmt välkommen, för ett givande samarbete.

ROT-avdrag och ansvarsförsäkring

 

Vi erbjuder ROT-avdrag på luftvärmepumpsinstalltioner, snickeriarbeten, våtrumsarbeten osv.  Vi sköter allt det administrativa arbetet, så att du endast ser avdraget på den färdiga fakturan. För att garantera kundens såväl som våra anställdas trygghet är företaget ansvarsförsäkrat och vi ser till att följa byggbranschens regler till punkt och pricka.

MEET OUR TEAM

Dawid Mikluszka 

VDEmail: dawid@solpojkarna.nu


Jari-Matti Rautiainen 

Servicetekniker / service.

Fastighetsteknik.


Mobil: 076-878-84-03

Email: jari@solpojkarna.nu


John Berglund

Projektledare Värme & Kyla.

El & vvs ansvarig


Mobil: 070-403-56-74

Email: john@solpojkarna.nu


Jadwiga Meyer

Projektledare Städ


Mobil: 070-772-23-79

Email: jadwiga@solpojkarna.nu


Gregor Meyer

Projektledare Bygg. BKR våtrum.
Kyla & värme, Solenergi ☀️

Mobil: 076-858-04-55

Email: gregor@solpojkarna.nu


Mikael Backlund

Rådgivare/säljare


Mobil: 070-488-00-60

Email: mikael@solpojkarna.nu